Εδώ αρχίζουν όλα!

Δείξε μας τον καλύτερο σου εαυτό.

Η αίτηση σου είναι η πρώτη εντύπωση και ξέρεις πως είναι σημαντική. 

Έχεις απορίες;
Πως πρέπει να είναι το βιογραφικό μου;

Συνήθως προσθέτουμε στο βιογραφικό μας την τελευταία θέση εργασίας μας και πατάμε αποστολή. Ίσως δεν είναι η πιο σωστή προσέγγιση. 

Δες προσεκτικά την περιγραφή της θέσης εργασίας που έχει ανοίξει. Ταίριαξε τις ικανότητες και την εμπειρία σου με τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης. Περιέγραψε συνοπτικά τα projects που έχεις τρέξει, ποιο ήταν το αποτέλεσμα τους, πως κρίνεις αν ήταν επιτυχή ή όχι; Αν κατείχες θέση ευθύνης μίλησε μας γι’ αυτή. Πρόσεξε μας ενδιαφέρει η ουσία. Θέλουμε να δούμε αν πραγματικά ταιριάζεις στη θέση εργασίας.
 

Είμαι νέος και δεν έχω εργασιακή εμπειρία. Μπορώ να δουλέψω στο Πλαίσιο;

Ναι! Κλείσε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας εδώ. 

Γνωρίζω κάποιον που δουλεύει στο Πλαίσιο μπορεί να κάνει σύσταση για μένα;

Σαφώς και μπορεί. Λαμβάνουμε πάντα πολύ σοβαρά υπόψη μας τις συστάσεις των συναδέλφων μας. Μπορείς, λοιπόν, είτε να το συμπεριλάβεις στην αίτηση σου είτε να μας το αναφέρεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Μπορώ να κάνω αίτηση για παραπάνω από μια θέση;

Ναι φυσικά και μπορείς. Αν και συνιστούμε να περιορίσεις τις επιλογές σου σε θέσεις εργασίας που ταιριάζουν πραγματικά στις δεξιότητες, την εμπειρία και τα ενδιαφέροντά σου.

Έχω απορριφθεί στο παρελθόν για μια συγκεκριμένη θέση. Μπορώ να ξανά κάνω αίτηση;

Ναι μπορείς. Για τις θέσεις με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις θα σου προτείναμε να αφήσεις ένα διάστημα ενός χρόνου, να προσπαθήσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να δοκιμάσεις ξανά.

Προσφέρετε ίσες ευκαιρίες σε όλους;

Το Πλαίσιο είναι ένας χώρος εργασίας ίσων ευκαιριών. Προσφέρουμε ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και ηλικίας.